خانه / گردشگری / چگونه ویزای چین را دریافت کنیم
ویزای چین
ویزای چین

چگونه ویزای چین را دریافت کنیم

با آسان شدن تردد و سفر به کشورهای مختلف و دسترسی راحت به کشورها برای تجارت و گردشگری شرایط سختگیرانه تری برای ورود به کشورها وضع گردیده است.این شرایط گاهی تحت تاثیر قوانین بین المللی و گاهی از کشورهای میزبان نشات می گیرد. این قوانین در راستای تامین اهداف کشورها صورت می پذیرد و برای اگاهی از قوانین هر کشور می توانید با مراجعه به سفارت آن در داخل کشور خود از این شرایط آگاه شوید، با ما همراه باشید تا چگونه ویزای چین را دریافت کنیم.

همانطور که گفته شد ورود به کشورها دارای ضوابطی است و سفر برای تجارت و گردشگری به چین نیز شامل این مجموعه قوانین می شود، در ادامه قصد داریم تا برخی از این قوانین را برای شما در اطلاعات سفر بیان کنیم تا سفری راحت را به کشور چین تجربه کنید.شما قبرای ورود به این کشور باید شرایط لازم را داشته باشید، این شرایط براساس نیاز شما تغییر می کنند و امکانات خدماتی که می توانید با ویزای خود دریافت کنید بسیار متفاوت می باشد برای همین در زمان گرفتن ویزای چین خود باید به این نکات توجه کنید.

ویزای چین
ویزای چین

ویزای چین انواع مختلفی دارد که شامل:

  • ویزای تجاری چین (M)

با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

  • ویزای تجاری ( F) برای بازدید

تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته، و یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

  • ویزای دانشجویی (X)

این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیزصادرمیشود.

  • ویزای کار(z)

به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری ویا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیروی صادر میشود.

ویزای چین
ویزای چین
  • ویزای خدمه(c)

برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی  و… جهت ورود به چین  صادر میشود.

  • ویزای ترانزیت (G )

برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر میشود در شرایطی که متقاضی  به مدت بیش از ۲۴ ساعت  در فرودگاه چین میماند و یا مجبور به ترک فرودگاه است.

  • اقامت دائم با ویزای نوع (d)

جهت شهروند خارجی  که مجاز به اقامت دائم در چین است صادر میشود.

  • ویزای توریستی (L)

برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می شود.

ویزای چین
ویزای چین

شما می توانید با شرایط و نیاز خود هر یک از این ویزا ها را انتخاب کنید ، سفارت چین در تهران تهیه کنید.

هزینه ویزا بستگی به نوع آن دارد و شامل:

  • هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی) = ۱۰۰ $
  • هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی-فوری) = ۱۳۰ $
  • هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با دوبار اجازه ورود(انفرادی) = ۱۵۰ $
  • هزینه برای ویزاهای ۶ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) = ۲۰۰ $
  • هزینه برای ویزاهای ۱۲ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) = ۳۰۰ $
  • هزینه ویزای گروهی = ۸۰ $ برای هر نفر

 

ساعات کار سفارت چین = یکشنبه وسه شنبه و پنجشنبه

صبحها از ساعت ۸:۴۵   الی  ۱۲:۱۵

و بعد ازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰۰  میباشد

آدرس سفارت چین در تهران:

تهران-اقدسیه (موحد دانش)- نبش خیابان فیروزبخش- شماره ۷۳

تلفن۱: ۰۲۱-۲۲۲۹۱۲۴۰

تلفن۲: ۰۲۱-۲۲۲۹۱۲۴۱

منبع: http://e-china.ir

 

 

مطلب پیشنهادی

جاذبه ای به نام پارک ملی جاسپر کانادا

جاذبه ای به نام پارک ملی جاسپر کانادا

در مقاله ای که امروز در جذاب ۹۸ برای شما آماده کرده ایم، می خواهیم …